Език: BG
Добре дошли в магазина на СЕТА ЕООД ! |

Условия за ползване

Задължения съгласно Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и Закона за защита на потребителите (ЗЗП)

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП ние от setabg.com  сме длъжни да Ви предоставим безпрепятствен, пряк и постоянен достъп до следната информация:

1. Адресът ни е гр. Пловдив, ул. Полет 1
2. Данни за кореспонденция – тел. за връзка 032/ 966 998,  може да ни пишете на e-mail адрес: seta_shop@abv.bg
3. Всички цени в сайта setabg.com  са обозначени по ясен и разбираем начин и са с включено ДДС. Стойността на разходите за доставка НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цените на стоките, но може да ги видите в таблицата за доставки, по долу на същата страница
4. Органа, осъществяващ контрол върху дейността на онлайн магазин setabg.com  е Комисията за защита на потребителите.
5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
6. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

 

Промяна на цени / характеристики на продукти


Всички цени, посочени в този сайт, са с включено ДДС и не включват цена за доставка! Setabg.com си запазва правото да променя цените в сайта без предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация, както и промяна на дизайна на продуктите. При разлика с актуалната и обявената цена, клиента ще бъде уведомен своевременно по телефона. Потребителите могат винаги да сигнализират на екипа на setabg.com за допуснати грешки относно цени и характеристики на продукти, така че да бъдат предприети навременни действия за тяхното корегиране.

При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, setabg.com си запазва правото да откаже изпълнението на поръчка/и и не дължи обзещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива. Потребителят може да откаже своята поръчка, но ако това се случи след като поръчката е вече изпратена, клиентът дължи обезщетение в рамките на извършените транспортни разходи.

Всяка онлайн поръчка се потвърждава по телефона в рамките на 24 часа и се изпълнява след изрично заявяване на желание за покупка на конкретни стоки от страна на клиента. 

Част от информацията публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента на поръчка. За повече информация за наличността на даден продукт/и може де се свържете с нас на посочените координати за връзка.


Конфиденциалност

Ако решите да използвате  този сайт, това означава, че сте съгласни с тези условия.

Това е електронен магазин на "Сета" ООД. Екипът на" Сета" ООД има правото по всяко време да променя съдържанието му и начина на достъп до информацията в него, както и да прекрати използването му при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на българското законодателство.

Моля, използвайте електронния магазин само за коректни действия! Не попълвайте информация, която накърнява правата на другите, която е незаконна, заплашителна, оскърбителна, клеветническа, груба, неприлична, непочтителна или нередна. Не използвайте електронния магазин за противозаконни цели.
 

Отказ от стоката

Имате възможност да върнете продукт/и в срок от 7 дни, ако не сте напълно доволни от покупката си. Продуктът трябва да бъде неизползван и в добро състояние.

Според ЗЗП, Вие, като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаването в случай, че те не са използвани, не е нарушена цялостта на опаковката им и са във вида, в който са получени.
При констатация на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим в пълен размер заплатената от Вас стойност на стоката н c е по-късно от 30 дни, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване на стоката са за сметка на клиента, а при връщане на такава – за сметка на доставчика.

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

При възникване на спорове от различно естество, които не са регламентирани в гореописаните условия за ползване, се позоваваме на фирмената ни политика, Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите. Ще направим всичко необходимо, за да останете доволни от нашето обслужване и да ни посетите отново.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail и телефон за връзка.

 

Доставка и начин на плащане

Всяка онлайн поръчка се потвърждава от нас по телефона до 24 часа. Допълнително се уточнява цената на доставка и куриерската фирма, която ще извърши доставката.

Доставката се извършва от куриерска фирма (Еконт, Спиди или Европът) до посочения от клиента адрес или до офис на съответната куриерска фирма. Срока за доставка е от 2 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката. Дължимата сума се плаща на куриера в момента на получаване на стоката.

* Направени поръчки в събота и / или неделя се потвърждават най-късно в понеделник.

* Направени поръчки след 17.30 часа се обработват на следващия ден.

 

Начини на плащане:

1. Чрез наложен платеж (При доставка на стока/и плащате дължимата сума на куриера).

2. Плащане по банков път 

 

Всички поръчки на стойност над 100 лв. се доставят безплатно до адрес или офис на куриерска фирма.